Community

På vores community side kan du finde ud af hvordan du kan støtte os i vores tidlige udvikling, og måske en dag se din gruppe repræsenteret på vores leaderboard, og blandt billederne i vores fotoalbum.

Støt os på booomerang

Zagadka Escape Games er lige nu et projekt du kan finde og støtte på crowdfunding platformen Booomerang.dk – der er en platform for reward-baserede crowdfunding projekter. Vi bliver uanset til en realitet men ønsker at skabe nogle kvalitetsoplevelser til jer helt fra starten, og beder derfor om jeres hjælp til at opnå dette. 
 Vi åbner dørene i foråret, med en personpris på 240 kr. Crowdfunding projektet fungerer som et forsalg, med en dertilhørende rabat for jeres tillid og entusiasme for projektet; 
 Doneres der 190 kr. vil der blive udstedt et tilgodebevis for én person, 380 kr. vil resulterer i et tilgodebevis for to personer ovs. op til 950, der vil betyde et tilgodebevis svarende til fem personer. Hvis i efterfølgende booker et escape room til en gruppe på fire, og i har et tilgodebevis for de to, skal i naturligvis kun betale for de resterende to. Har i et tilgodebevis der svarer til gruppens størrelse, skal i naturligvis intet betale. 


Luk menu