Tidsbestilling og betaling

Alle bookinger skal ske mindst 24 før i ønsker at spille, igennem det online bookingsystem eller på telefon 93101134. Det er op til jer om I vil  betale online eller når I dukker op. Det er muligt at betale med betalingskort  online eller man kan betale  ved ankomst med mobilepay.  Det er ikke muligt at betale med betalingskort eller kontanter på stedet. 
Selv om ingen af oplevelserne viser de mørkere sider de er baseret på, fraråder vi spillere under 14 år.
Hvis man ønsker at booke begge rum samtidigt, til f.eks. en teambuilding øvelse eller firmatur kan dette aftales på telefon 93101134 eller email info@zagadka.dk – Hvis man booker begge rum samtidig er prisen 875 kr (inkl. moms) pr. rum. 

På dagen
 Mød op på det bestilte tidspunkt, og afsæt halvanden time til hele oplevelsen. I behøver ingen speciel forberedelse eller påklædning. Når I ankommer, vil I blive givet en introduktion til spillet af jeres Game Master, hvor I vil få mulighed for at aftale hvor imødekommende Game Master skal være med hints i løbet af spillet. I har 60 minutter til at løse gåderne og vinde spillet, gør I det hurtigere er det selvfølgelig bare så meget mere imponerende. Game Master overvåger oplevelsen fra kontrolrummet og er klar med hints og hjælp hvis dette er nødvendigt og ønsket. Afslutningsvis har I chancen for at gennemgå rummet og oplevelsen med Game Master.

Sikkerhed
Ingen af de nuværende oplevelser handler udelukkende om at flygte fra rummet, og der er derfor altid en ulåst dør mellem spillerne og resten af faciliteterne, samt en klart markeret nødudgang. Game Master, som befinder sig i et kontrolrum få meter fra spillene, holder konstant øje med disse og står klar hvis der skulle opstå en nødsituation.

 Zagadka Escape forbeholder sig retten til at nægte berusede gæster adgang.

 

Luk menu