Kontakt os

info@zagadka.dk

+45 93101134

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Zagadka er en enkeltmandsvirksomhed ejet af Nasha Vej, som har en kandidatgrad i historie – specifikt, russisk historie. Det var derfor oplagt at finde koncepterne til spillene i de mørkere dele af russisk historie.  Zagadka er det Russiske ord for gåde. Spillene er designet specielt til os af Phillip Justman
Vores fokus er at skabe medrivende oplevelser, igennem solidt puzzle-design, indlevende historiefortælling og nærværende service.

 Der er ikke længere krav om hverken brug af mundbind eller fremvisning af coronapas for at spille et Escape Room.  Vi fortsætter dog med følgende forholdsregler; 

Vi holder grupper adskilt – Når du spiller hos os, er der kun DIN gruppe i bygningen sammen med vores game master. Det vil sige de eneste mennesker du skal bekymre dig om at omgås, er dem du selv bringer med. Vi lufter grundigt ud imellem grupper, og opfordrer alle spillere til at benytte den tilgængelige håndsprit før og efter spillene. 

En Escape Room oplevelse kan bookes online op til 19 timer før I ønsker at spille. Hvis I ønsker at forhøre om muligheden for at spille samme dag kan i ringe til os på 93101134.

Ankom på det klokkeslæt I har booket til, da det er her hvornår introen før spillet begynder. Hvor længe det tager afhænger af hvor hurtige I er; I har 60 minutter til at løse jeres valgte Escape Game, men afsæt helst halvanden time til hele oplevelsen.

Bygningen ligger i baggården mellem Niels Ebbesens Gade 33 og 35.Parkeringen i samme baggård tilhører desværre nr. 35, så den har vi ingen ret til. Gadeparkeringen på Niels Ebbesens Gade i hverdagene er tidsbegrænset til 30 min., så den bedste parkeringsmulighed i området er Sauers Plads (takst: 7 kr. i timen).
 I kan læse mere om de forskellige parkeringsmuligheder i Aalborg centrum her.

Ved ankomst bliver I mødt af jeres game master, som giver jer en introduktion før spillet. Game masteren overvåger oplevelsen fra kontrolrummet og er klar med hints og hjælp hvis dette er nødvendigt og ønsket. Afslutningsvis har I chancen for at gennemgå rummet og oplevelsen med game masteren og få jeres billede taget.

I kan betale med mobilepay eller kontant på dagen. Ønsker I at betale via faktura eller EAN så tag kontakt til os på e-mail – info@zagadka.dk – så finder vi ud af det.

Ring i forvejen for at høre om muligheder for at spille samme dag, da det ikke er sikkert der er nogen på stedet, hvis vi ikke har nogle bestillinger på det tidspunkt. 

Hvis I er mellem 6 og 11 spillere kan I bestille begge escape games samtidigt under tidsbestilling. Er I flere end 11 spillere så ring eller skriv til os, så kan vi finde ud af noget. Kun 11 spillere kan være i gang ad gangen, men vi har et hyggelig opholdsrum hvor eventuelle ventende hold kan få en kop kaffe, eller en medbragt snack. 

GULAG Flugten (2-5 spillere): 750 kr.

Djatlov Mysteriet (2-6 spillere): 750 kr.

Begge rum samtidigt (6-11 spillere): 1350 kr.

Den første søndag i hver måned koster et spil kun 500 kr for 2-personers grupper.

Vi har en 20 % studierabat hvis I spiller tirsdag-torsdag eller fredag før kl 15.00.  (600 kr. pr. spil. –  1200 kr for begge rum samtidigt.)
Halvdelen af gruppen (rundet op hvis ulige antal spillere) skal kunne vise gyldigt studiekort. Det er ikke muligt at modtage studierabat hvis I ankommer flere spillere end de(t) bestilte rum har kapacitet til. 

Alle priser er inklusiv moms. 

Eventuelle rabatter bliver fratrukket prisen ved betaling.

Vi tilbyder en 20 % rabat for studerende hele tirsdag, onsdag og torsdag, samt fredag før kl 15.00
Halvdelen af gruppen (rundet op hvis ulige antal spillere) skal kunne vise gyldigt studiekort. Det er ikke muligt at modtage studierabat hvis I ankommer flere spillere end de(t) bestilte rum har kapacitet til. 

Den første søndag i hver måned koster et spil kun 500 kr for 2-personers grupper.

Selvom ingen af oplevelserne viser de mørkere sider de er baseret på, fraråder vi spillere under 13 år. Yngre spillere finder som regel GULAG flugten mere engagerende end Djatlov Mysteriet. 

Der er altid en ulåst dør mellem spillerne og resten af faciliteterne, samt en klart markeret nødudgang. Game masteren, som befinder sig i kontrolrummet få meter fra spillene, holder konstant øje med disse og står klar hvis der skulle opstå en nødsituation. 

Vi forstår at hvis I kommer i anledning af en polterabend eller andet festligt selskab, at I gerne vil have lov til at drikke før I ankommer. Dette er selvfølgelig okay i moderation, men vi bliver også nødt til at passe godt på vores lokaler. Hvis vi bedømmer at I er problematisk berusede forbeholder vi os retten til at nægte jer adgang.

Vi kan tilbyde et smukt gavekort, så du kan give en Escape Room oplevelse i gave – kontakt os for at høre nærmere vedrørende fysiske gavekort. 
 Hvis I ønsker at købe et gavekort online, som I enten kan printe eller sende direkte til modtagers email kan det gøres her

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag : Lukket
Onsdag: 12.00-19.30
Torsdag: 13.00 - 18.30
Fredag: 12.00 - 21.30
Lørdag: 10.00 - 21.30
Søndag: 11.00 - 18.30

Vi er her

Niels Ebbesens Gade 33A,
9000 Aalborg
Fra d. 10. Februar flytter vi til Vesterbro 64
9000 Aalborg.
Telefon: 93101134
E-mail: info@zagadka.dk