FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Zagadka er en enkeltmandsvirksomhed ejet af Nasha Vej, som med en kandidatgrad i sovjetisk historie fandt det oplagt at finde koncepterne til spillene i de mørkere dele af sovjetisk historie. Zagadka er det russiske og polske ord for gåde.
 Spillene er designet i samarbejde med den amerikanske spildesigner Phillip Justmanog er derfor unikke og findes kun på vores ene lokation. 
Vores fokus er at skabe medrivende oplevelser, igennem solidt puzzle-design, indlevende historiefortælling og nærværende service.

Yes! When booking a time, simply choose ‘Escape in english’. 

En Escape Room oplevelse kan bookes online som regel indtil få timer før. Hvis I ikke kan finde jeres ønskede tidspunkt på skemaet online kan I ringe og forhøre jer om mulighederne på telefon 93101134. Hvis I ønsker at bestille tid til flere end 10 spillere er det bedst at gøre dette telefonisk eller via email info@zagadka.dk

2-3 spillere: 250 kr pr. person
4 spillere: 200 kr pr. person
5-20 spillere: 170 kr. pr person

Hvert spil er 2-5 spillere, så få booket den passende mængde spil til jeres gruppe. 

Prisen for 2 rum samtidigt er minimum 1020 kr (6 spillere) 
Prisen for 3 rum samtidigt er minimum 1870 kr (11 spillere) 
Prisen for 4 rum samtidigt er minimim 2720 kr (16 spillere) 

Der kan aftales rabat hvis man som én gruppe ønsker at spille flere escape rooms på samme dag. 

Introen begynder på det klokkeslæt I har booket til, men I skal være velkommen til at ankomme lidt før.  Hvor længe det tager afhænger af hvor hurtige I er; I har 60 minutter til at løse jeres valgte Escape Game, men afsæt helst halvanden time til hele oplevelsen.

Vores  lokaler er at finde på Vesterbro 64, 9000 Aalborg, hvilket ligger på en lille sidegade til selve Vesterbro – og det er en træls del af byen at finde parkering i. I kan være heldige at finde en plads på gaderne omkring stedet, men det sikreste bud er palads – eller salling p-hus. 
 I kan læse mere om de forskellige parkeringsmuligheder i Aalborg centrum her.

Ved ankomst bliver I mødt af jeres game master, som giver jer en introduktion før spillet. Game masteren overvåger oplevelsen fra kontrolrummet og er klar med hints og hjælp hvis dette er nødvendigt og ønsket. Afslutningsvis har I chancen for at gennemgå rummet og oplevelsen med game masteren og få jeres billede taget.

I kan betale med mobilepay, kort, eller kontant på dagen. Ønsker I at betale via faktura eller EAN så kontakt os på e-mail – info@zagadka.dk – så finder vi ud af det.

Det er gratis at bestille en tid og at aflyse den igen helt op til 24 timer før. Dette kan I også selv gøre online ved at logge ind på booking siden, med de oplysninger I bestilte med. Hvis I aflyser jeres tid mindre end 24 før spiltiden (eller I på dagen har brug for færre spil end i har booket)  så er der et afbestillingsgebyr på 170 kr pr aflyst rum. 
Dette kan betales til mobilepay 321911

Ring i forvejen for at høre om muligheder for at spille samme dag, eller check tidsbestillingssiden om der er ledige tider.  Det er ikke sikkert der er nogen på stedet, hvis vi ikke har nogle bestillinger på det tidspunkt. 

Vi har kapacitet til at have 20 spillere igang samtidigt – tre eller fire escape rooms kan bookes af flere gange igennem vores online booking, eller I kan ringe eller skrive til os for at arrangere et større selskab. I betaler på dagen, hvor mængde rabatten vil blive medregnet (1950 kr i alt for tre spil og 2600 kr for fire spil).
 Fra 1/1-2024 bliver det 170 kr pr. person. 

Eventuelle rabatter bliver fratrukket prisen ved betaling.

Ønsker I at spille flere rum I træk kan vi aftale en eventuel rabat alt efter hvor travlt den dag er. 

Der er ingen officiel aldersbegrænsing, men spillere under 14 år skal være i følgeskab med en voksen. Yngre spillere finder som regel GULAG flugten mere engagerende end Stalins Læger og Djatlov Mysteriet. 

Der er altid en ulåst dør mellem spillerne og udgangen. I danmark må vi faktisk slet ikke låse jer inde.

Vi forstår at hvis I kommer i anledning af en polterabend eller andet festligt selskab, at I gerne vil have lov til at drikke før I ankommer. Dette er selvfølgelig okay i moderation, men vi bliver også nødt til at passe godt på vores lokaler. Hvis vi bedømmer at I er problematisk berusede forbeholder vi os retten til at nægte jer adgang.

Vi kan tilbyde et smukt gavekort, så du kan give en Escape Room oplevelse i gave – kontakt os for at høre nærmere vedrørende fysiske gavekort. 
 Hvis I ønsker at købe et gavekort online, som I enten kan printe eller sende direkte til modtagers email kan det gøres her

Gavekort kan blot medbringes på selve spildagen og så trækker vi beløbet fra. 
 Hvis I har haft modtaget et gavekort fra platformen Happs og nu ikke har adgang til det online længere, skal I blot fremvise emailen på dagen. Happs eksistere ikke længere, men vi tager selvfølgelig stadig imod de gavekort de udstedte på vores vegne.