Om Zagadka

Hvem er vi

Zagadka Escape Games er en Escape Room virksomhed under udvikling i Aalborg  

Escape Room

…er et live-action adventurespil med en række gåder der skal løses i fællesskab for at bryde ud! 

Navnet

Zagadka eller загадка er det russiske ord for gåde, puzzle, enigma – hvilket er hvad vi håber på at skabe for jer

Nytte

Et Escape Room er en god måde at udøve teambuilding, fejre en fødselsdag, udfordre sig selv, eller bruge kvalitetstid sammen med venner og familie

Bag kulisserne

Zagadka er en enkeltmandsvirksomhed i oprettelses-fasen, bag hvilken står Nasha Pilgård Vej – der også selv står for hjemmesiden, så jeg vil fortsætte i første person.
   Jeg har været en nørd – forelsket i storytelling og narrativer – hele livet, så ikke overraskende valgte jeg at studere historie. På mit første semester for år tilbage tog jeg et valgfag om den russiske revolution, hvilket blev starten på en vedvarende interesse for russisk historie, kultur og sprog.
 Escape Games har ligeledes fascineret mig længe, grundet deres natur som en fysisk spilverden, som fremmer samarbejde, og som har et endeløst potentiale for kreativ historiefortælling og world building. Valget om at starte en Escape Game virksomhed, hvor min passion for russisk historie kunne udtrykkes igennem leg og historiefortælling, lå derfor lige for, hvis kun muligt grundet en overvældende mængde hjælp og støtte fra venner og familie.
 Navnet Zagadka er det russiske ord for gåde, puzzle eller Enigma og er derfor kun passende. Det betyder dog ikke at Zagadka i fremtiden kun vil præsentere Escape Rooms med russisk tema, tværtimod håber jeg på at skabe mange unikke oplevelser i fremtiden. Koncepterne og en stor del af detaljerne I vil støde på i rummene er mine egne påfund, inspireret af virkelige begivenheder, men gåde design og struktur er oplevelsesdesigneren Phillip Justmans arbejde.

Tag godt imod Zagadka Escape Games når vi åbner i foråret 2019.

Hjælpen udefra

Puzzle designPhillip Justman
Design og konstruktion af elektriske rekvisitter: Eddie Farr, Tom Knabe og Intego 
Logo design: Cecilie Maintz Thorsen
Grafisk design af de mere komplicerede ledetrådeDet Grafiske Hjørne
Snedkerarbejde: Carsten og Peter af Holger Tygesen

Tak til Jan og Finn Thomsen for deres tid og hjælp, 
  og Birgit og Hardy Vej for støtte og råd. 

Luk menu