Teambuilding

Hvorfor Teambuilding med et Escape Room?

Escape Rooms er en underholdende og effektiv form for teambuilding øvelse. Et godt Escape Game kræver både samarbejde, kommunikation, en god arbejdsfordeling og giver en god mulighed for at få en forståelse for hinandens styrker og svagheder.

At løse gåderne i et Escape Room kræver teamwork. Alle medlemmer af teamet skal holde kommunikationen kørende og holde teamet opdateret på hvor man er, og hvad man arbejder med. De individuelle gåder man støder på i et Escape Room, kan kræve både logisk såvel som abstrakt tænkning for at løse og bidrager både til at vise enkelte personers stærke sider, men er også en fantastisk øvelse i problemløsning og kritisk tænkning.

Lær dit team at kende

Alle har deres egne tilgange til konflikter eller problemer, og et Escape Room er den oplagte mulig for at lære dit team bedre at kende – Her skal teamet samarbejde om at løse en fælles udfordring på tid, ved bedst muligt at fordele teamets ressourcer: spillerne og deres kompetencer. Som teamleder giver aktiviteter som Escape Rooms en enestående chance for, ikke bare at ryste teamet sammen men også, at få et bedre kendskab til dit teams sociale dynamikker såvel som individuelle kompetencer.

Øv jer i målsætning

For at gennemføre et Escape Room er det som tidligere nævnt, nødvendigt at arbejde imod et fælles mål –Her er det sjældent nok bare at have mållinjen for øje, men nødvendigt at sætte delmål undervejs.

Effektiv målsætning er et succeskriterie for godt holdarbejde – Målsætning er ikke bare at skrive en liste med ting der skal klares, men kræver at man formår at engagere ens teammedlemmer på et følelsesmæssigt såvel som intellektuelt plan. Her kommer I sammen til at stå med adskillige potentielle delmål, det er vigtigt at identificere dem der er vigtige i øjeblikket, og dem der er tidsspille eller som først bliver vigtige på et senere tidspunkt. 


Med uret der tikker i baggrunden, er det vigtigt at holde fokus på de vigtige delopgaver – uden ordentlig håndtering af tid, er det nemt at ende med at blive distraheret af unødvendige ting der ikke hjælper med at nå jeres mål. Et Escape Room er således en ideel måde at træne jeres teams egenskaber for samarbejde og målsætning under tidspres – Og din chance som teamleder for at sørge for, at alle trækker i den rigtige retning.

Vores Rum

Begge vores nuværende rum er det der hedder multipathed, hvilket vil sige at spillene ikke er lineære, men at flere opgaver kan løses samtidigt. Hvis et rum er lineært, kan der altid kun løses én opgave ad gangen, og alle 2-6 spillere er nødt til at fokusere på denne ene opgave. 

I et multipathed rum er der flere muligheder for hvordan rummet kan spilles. Ofte vil små grupper stadig gå rundt sammen og fokuserer på én opgave af gangen, alt imens det for større grupper er en bedre idé at bruge alle spillerne som en ressource, og arbejde på flere opgaver samtidigt. På denne måde kan alle teammedlemmer komme i spil og byde ind med deres kompetencer på de specifikke opgaver, der appellerer til deres evner. F.eks. har nogle spillere nemmere ved logisk- og andre abstrakt tænkning.  

Med dette spilformat er kommunikation ekstremt vigtigt, da man skal holde styr på hvad ens holdkammerater laver og hvor ens kompetencer bedst kan bruges. 
Et sådan Escape Game giver et klart billede af hvordan jeres hold kommunikerer og arbejder sammen under tidspres – et billede I så kan tage med hjem til jeres virksomhed og enten fejre eller arbejde videre på.

Vores Escape Rooms er således et oplagt valg for en god teambuilding session.
Vores nyeste Escape Room Stalins læger har vi to identiske udgaver af, så I kan spille op til 10 spillere, og derved tilføje en kompetitiv vinkel til jeres teambuilding hvis I ønsker. 
Fra slutningen af marts har vi alle fire escape rooms oppe at køre på den samme lokation og I kan derfor spille op til 21 mennesker samtidigt hos os. 

 Er I nysgerrige eller har spørgsmål, kan I finde vores kontaktoplysninger her.  

Vores spil kan begge oplevelses på både dansk og engelsk. I kan læse mere om dem  her.